lördag 19 december 2009

Hemma igen =)

Ja då var vi hemma i Stigtomta igen...skulle inte åkt hem förrns imorgon lördag egentligen, men när vi vaknade imorse så var det nästan -29 grader ute och det var lite för kallt att gå ut i backen och åka skidor...framför allt för barnen. Så vi packade ihop och åkte hemåt istället. Det var rätt skönt att komma hem till sina vanliga rutiner igen. Framförallt roligt var det att komma hem till ett riktigt vitt Stigtomta.....julen kom ändå...det var det roligaste på hela året...nästan i allafall.

Vi har haft det riktigt roligt i fjällen och Ella har nog tyckt att det har varit roligt att åka skidor tror jag.....vårat mål med veckan var att åka skidor med Ella i sele (alltså med sele på sig och riktigt långa remmar som man håller i och styr henne med).....då är det ju så att hon faktiskt åker själv kan man säga....även om det är vi som styr .

Här kommer lite mera bilder från fjällen veckan:




Vill ni se mera bilder kan ni gå in på Ellas hemsida www.annaella.dinstudio.se och gå in på fotoalbumet......där finns det ännu mera bilder från fjällen. Sen kan ni gå in på Ellas hörna oxå så kan ni läsa om hur det har varit i fjällen.
Ni skall jag nog gå och knyta mig.
Kram Kram



Inga kommentarer: