söndag 29 april 2012

Pimpad entré och nytt kort =))

Vad sägs om en uppdatering kanske...=))

I helgen var vi iallafall på dop, det var kompisens dotter Lillie som döptes, och till henne gjorde jag ju såklart ett kort, som jag blev riktigt nöjd med.
Härmade min systers sätt att göra kort på....hon brukar ta papper med motiv på båda sidorna och på så sätt fått in åtminstone två olika mönster på kortet. 

Som så många gånger förr så kommer här ett kort som inte ville vända sig rätt, men jag tror att ni ser ändå.

Idag tog jag med mig Ella och åkte till blomsterlandet för att inhandla lite nya växter till våran entré.

Hade nog egentligen tänkt mig penseer men tyckte att dom såg sååå tråkiga ut, dessutom så fanns det bara gula och blå och det vill jag inte alls ha. Så det blev lite andra växter istället. Men jag blev nöjd ändå =)

I början på veckan så passade jag på att beställa lite nya vår mössor till tjejerna. Hon som gör mössorna heter Anna och var med på dopet, fick dom i handen efter dopakten. hon gör även smycken och finns HÄR
 Har ju liksom en förkärlek för att matcha tjejerna som ni säkert redan förstått. Vilket inte alltid är så lätt klädmässigt då Ella är uppe på flickstorlek och Inez fortfarande på babystorlek. Men i vissa fall går det =))

Nej gott folk, trots att klockan redan är 23.16 så tänker jag sätta mig att se på tv en lite liten ytte pytte stund till. Det är så himla skönt att få sitta helt själv vid tv´n när resten av familjen sover....så...


...Kram Kram och trevlig Valborg på er :-))
LOTTIS

3 kommentarer:

Jossan sa...

Fina kort du gör,vill också kunna!

Anonym sa...

Ny blogg: jossez.blogspot.com

Nina sa...

Kortet är jättefint!!! Kram från oss (nina)