torsdag 22 juli 2010

Man ska ha husvagn......

Man ska ha husvagn så är semester redan klar.........det tycker i allafall jag.
Det är klart att man eller jag vill kanske inte bo i husvagn hela sommaren men nån vecka här och där och lite helger hit och dit tycker jag bara är kul. Nu är vi ju inne på andra sommaren så man har lärt sig lite om vad som behövs och vad som är helt onödigt att ha med sig. Det är ju inte direkt 100 kvadrat som man drar runt med efter bilen. Men det lä'r man sig rätt så fort.

Första turen med husvagnen i år blev till Råby med familjen Norberg.

Denna fina husvagn är våran......visst är den väl fin =)

Den andra turen åkte vi norrut......vi har tänkt oss att hålla oss runt sjön Siljan. Bilden nedan så har vi stannat för att luncha på en rastplats utefter vägen. Det är just det som är så bra med husvagn.....man behöver inte leta lunchställen utan bara stannar och går in i husvagnen och fixar lunchen själv.
Det första stoppet var på "Malingsbo camping"........typ i skogen. Där var det sandstrand och långgrunt så då passade vi ju på att bada förståss. Om inte annat för att få ner kroppstemperaturen någon.

Nästa stopp blev "Sollerö camping".....den lilla lilla ön som ligger i sjön Siljan bor vi nu på. En natt avklarad och två nätter kvar. Så Igår så var det dags för att ta fram förtältet......det kändes som om vi inte hade gjort annat än att träna på att sätta upp tältet för det gick så otroligt bra.


Ella har med sig lite saker som hon kan sysselsätta sig med när vi campar......här är vi på väg hem från restaurangen på campingen som vi nyss ätit på. Ella fick pannkaka med sylt och glass.....Roger och jag åt grillbricka för två och det var såååååå gott.
Molly fick oxå följa med......tur att vi hade en liten vagn med så att Molly slapp gå...=) =) =)
Idag regnar det men det skiter vi i för vi tar bilen och tänkte utforska vad Orsa har att bjuda på.
Kramelikram
LOTTIS

1 kommentar:

Familjen Ahlberg sa...

Hej! Kul att se vad ni har för er! Har tänkt på er och undrat hur ni har det och nu fick vi svar.
Kör försiktigt, njut av semestern och ät gott! Vi ses när vi ses!!:-)

Kramar från
Tussa, Claes, Lowe & Saga