tisdag 18 maj 2010

Tävling i Västerås =)

Ni kan inte ana hur vansinnigt roligt jag har haft i Västerås i helgen.

Alla som känner mig vet ju att jag sjunger i kören "Baltic Harmony Chorus".....dvs Nyköping kvinnliga Barbershopkör. Förutom att vi träffas varje tisdagskväll och repar ihop så brukar vi även tävla i dom Nordiska Märterskapen i Barbershop.

Tänk er att flera hundra barbershop kvinnor från hela norden träffas en gång om året och bara får leva i barbershop världen en hel helg......alla kan samma låtar. Jag tror inte att ni kan föreställa er känslan att stå i stora salen påAros kongress center och sjunga "Anthem" fyrtämmigt ihop med flera hundra andra brudar som kan samma låt......gåshud är ingenting mot det kan jag lova. Det är så himla vackert att jag blir lite rörd undertiden jag skriver detta.

Hä kommer det lite bilder på helgen som varit:

Uppsjungning är A & O när man sjunger.


Sminkning pågår förfullt.


Visst är dom väl tjusiga mina körtjejer.....Lottie & Eva =)


Jag själv i egen hör person =) =) =)


Ann-Marie och jag posar =)


Långledigheten tog slut igår kväll och jag fick snällt åka och jobba igår kväll. Jag behöver väl knappast säga att jag måste nog gå och sova om jag skall orka en natt till.
GODNATT...
...LOTTIS

söndag 2 maj 2010

Sköna maj välkommen......

Sköna maj välkommen......ja det kan man verkligen säga. Nu känns det att det är våren som är på väg. Det tittar upp tussilago och vitsippor lite var stans ute i naturen. Även o våran trädgård så ser man att det är lite växter som tittar fram i vårsolen glans.

Igår natt (fredag) så tog jag kompledigt och följde men Roger & Ella till Stavsjö och bodde på vandrarhem och tittade på majbrasan. Det var jättemysigt...med var även Ellas farfar & hans Margaretha. Det blev vi grillade karrekotlett innan så magen skulle vara mätt och glad innan vi gick bort till brasan. Ella kraken var jättertrött men tyckte att det var jättespännande med brasan.


Rummen som vi bodde...(Stavsjö vandrarhem).

..fina brasan...


...Stavsjö kören Ventilerna sjöng för oss....och det hela avslutades med en massa fyrverkerier.

Har en natt kvar att jobba sen är man långledig igen....blir bra för i veckan tänkte jag packa ut allt i husvagnen och göra den klar för sommaren. När Ella är på dagis onsdag & torsdag så tänkte jag att jag skulle ta tag i våran övervåning igen och plocka iordning i förråden igen...fördelen med att packa ut i husvagnen är att det blir en massa plats övet till annat junk i förrådet.

Sen till helgen så ska jag ta det lugnt och bara slappa tror jag =)

Nu väntar vi på sommaren......
......Kram kram

LOTTIS