fredag 9 december 2011

Toppendag idag =)

Oj oj oj vilken toppendag jag har haft.

Vad gör man torsdag när man är mammaledig med barn nr 2 och har lämnat stora tösen på dagis mellan kl 09 - 14. Jo kompisen Nina (som oxå är mammaledig med barn nr 2) och jag tog bilen och styrde kosan mot Vingåkers Factory Outlet för att shoppa loss lite.
Om ni bara visste hur mycket fina barnkläder dom har där. Det blev inte jättedyrt men inte jättebilligt heller.......men roligt hade vi i alla fall =)))

Inez sov som en stock på vägen dit, mestadels av dom tre timmarna där och hela resan hem.
Mammas lilla gullunge=)

Inez & Ella med kompisarna Hugo & Lillie.....otroligt vilka glada småsyskon...INTE.

Jag sjunger ju i den kvinnliga Barbershop kören Baltic Harmony....ikväll var det tomtenatta i Nyköping och affärerna var öppna till kl 20:00. Det är lite tomtar ute och bjuder på glögg på stan, Amy Diamond var och sjöng i en av våra gallerior och våran kör går runt i butikerna och ute på stan och sjunger julsånger samtidigt som vi sprider lite julglädje till folket =))


Jag har ju inte varit med sen jag blev gravid med Inez så det var bara såååååå roligt att få vara med och sjunga ikväll.

vi avslutade kvällen med att gå till Oliver Twist och åt tillsammans. Inez skötte sig exemplariskt och sov tills jag hade ätit färdigt. Roger har varit på Odd Fellow ikväll så Ella fick tillbringa kvällen och natten med mormor & morfar. Det innebär att jag kommer att få sovmorgon imorgon.....sweet.

Summa sumarum så har jag haft en toppendag och nu säger jag helt enkelt......

......Natti natti på er alla där ute.

LOTTIS