fredag 15 juli 2011

Ullared och bilder på magen =))

Nu så har vi varit ute och rastat våran husvagn i ett par dagar......förstår inte varför allt är såååå trångt överallt i husvagnen. kan ju bero på att jag har en jättemage som stöter emot allt.

Det var iallafall kul att vara ute och campa litegranna. Denna vändan besökte vi dessa campingar.....Värnamo, Ullared och slutligen Vadstena.

Har faktiskt bildbevis på att roger var med inne på G-Kås i Ullared.....han stod ut i 2½ timma sen slitade vi shoppandet för dagen. Jag fick däremot gå ett bra tag på varuhuset helt själv nästa dag då Roger och ella roade sig själva med att gunga och gå på upptäcksfärd.

Här äts det kvällsmat på Ullareds Camping.

På Vadstenas camping fick vi vara med om en jättfin solnedgång......


Lite rolig blomplantering som jag bara var tvungen att ta kort på.

Nu känns det att det inte är så jättelångt kvar innan det är dags för bebben i magen att komma ut. Jag blir fort trött i ryggen och känner av sparkarna från bebisen tydligt nu.
om sanningen skall fram så gör det inget om det snart vore dags för nu börjar det bli lite tungt att bära runt på en jättestor mage.

Men skam den som ger sig...det är klart att jag står ut dom veckorna som är kvar.

Idag tog vi kort på magen igen......är i vecka 30+5 när bilden togs.
Ella skulle vara med och pussa magen ville hon men sen blev allt så fnissigt så det knappt gick att ta ett enda kort........Hon blir nog en jättebra storasyster.

På Ullared så fick Ella vara med och välja vilka baby filtar som bebben skulle få och sen köpte vi även två nappar till som hon fick vara med att välja.

Det är ju synd att det regnar ute....men har man bestämt avv det skall grillas så gör vi det iallafall. Lite regn ahar väl ingen dött av förut så då gör vi nog inte det idag heller.
Rogers bror kom just till oss så nu skall jag gå och vara lite social ett tag.

Simma Lungt
LOTTIS

fredag 8 juli 2011

Nya kort =)

Kom ju på att jag hade tre nya kort att visa upp.........

Första kortet var till en kompis som fyllde gubbe =)))

Sen fyllde Ellas kompis Olle år......

.....sista kortet var till grannens dotter.
Märkligt att vissa kort liksom hamnar åt fel håll....har inte listat ut hur man vänder kortet till rätta ännu.....får fnula på det en anna gång.

Kramelikram
LOTTIS

onsdag 6 juli 2011

Midsommar & bild på magen=)

Nu är det väl dags för en uppdatering igen.......

Roger har nu börjat sin semester och är nu ledig i 6 veckor...det känns bra att vi är lediga så länge ihop nu. Vi började med att umgås med mor & far 1½ vecka i stugan. Fint väder har vi haft och badat varje dag har vi oxå gjort.

Midsommar har vi hunnit med oxå......här sitter jag kvällen innan midsommarafton och påtar ihop en krans till min lilla Ella.......
......har man som jag en syster som är florist så förstår ni kanske att det inte brukar vara jag som står för att göra kransar till barnen. Men iår fick det bli jag eftersom min syster jobbade i midsommar i år.
Hur som helst så blev jag efter mycket slit så blev jag rätt nöjd med kransen ändå =)
Mammas blomsterflicka =))

Trots graviditetsillamående så var det sååå gott med sill och potatis...mums.


Den obligatoriska jordgubbstårtan till em fikat fanns där även detta år.

Här kommer det lite bilder på bebben i magen......
....första bilden är tagen 28 mars (vecka 15+1).


.....övre och undre bilden är tagna 2 maj (vecka 20+1)

Det känns konstigt att det "bara" är 9½ vecka kvar innan det är dags för bebben i magen att ploppa ut.....mår ju fortfarande illa och är nu sjukskriven tom 18:e Juli sen hoppas jag att jag får hel havandeskap.

Magen växer för fullt så här kommer det en bild på hur den ser ut nu.



Tjingeling
LOTTIS