tisdag 19 april 2011

Scrapgalen =))

Oj oj oj vad mycket fina saker jag har hittat på Tradera.......

Men jag börjar med ett nytt kort som jag har gjort idag:



Satt en dag när jag mådde som mest illa och glodde runt på Tradera och det var ju livsfarligt.....man hittar såååå mycket roliga saker som man bara MÅSTE ha.

Som tex lite nya dies till min Cuttlebug maskin.....



...sen var jag ju tvungen att köpa en ny stämpel.....


....ett nytt alphabet oxå till Cuttelbuggen.....


....hittade även lite nya spellbinders, även dessa till min Cuttelbug.....





.....skall man sen kunna scrappa fullt ut så bara mäste man ju ha lite nya papper oxå =)





Hur orkar man pyssla när man är sjukskriven för att man mår sååå himla illa. Det är ju inte så att jag mår illa konstant (säkert felstavat) 24 timmat om dygnet. Men jag överdriver inte om jag säger att jag mår illa nästan dygnet runt, inte när jag sover förståss. Vissa dagar är det rätt okej och andra dagar känns det fruktansvärt =(. Jag vet att vara gravid och må illa inte är någon sjukdom men att må så illa så att man har svårt att äta, ta hand om hemmet och dessutom ta hand om en liten tjej på 3½ som kanske inte riktigt förstår varför mamma inte är som vanligt tar liksom ut sin rätt. Sen har ju inte jag haft direkt lätt för att bli gravid och med det jag har i bagaget så vill man inte utsätta sig i onödan.

Nog om det......påsken firar vi i stugan med resten av familjen. Ella tror att påskharen kommer med en massa godis till barnen, vi får väl se om det stämmer.

Roger är i Sthlm med en kompis och hämtar en bil, Ella ligger nerbäddad i sin säng och jag skall ta mig en kopp the och titta på "Äntligen Hemma".

Tjingeling
och GLAD PÅSK på er alla =))

LOTTIS

onsdag 13 april 2011

Bakning & ett nytt kort!

Igår tisdag var en sådan där dag då jag mådde illa hela tiden. Då är det svårt att komma på vad man skall göra för att roa en 3½-åring. På fm gick vi och kastade skräp och sen gick vi till affären och inhandlade lite saker till bakning. Jag hade bestämt att jag skulle baka matbröd. Ella var måttligt road av bakningen idag, hon tjatade mest om att gått till granne Vilma och leka. Konstigt hon som alltid vill vara med i köket när det händer något. Jag satte tre degar på jästning och sen fick Ella gå till grannen och leka ett par timmar medans jag fick lite lugn och ro och kunde fortsätta med bakningen.

Kände mig riktigt nöjd när jag väl var färdig......trött och fortfarande väldigt illamående men ändå väldigt nöjd........=)))


Har hunnit med att göra ett kort oxå. Min bästa vän fyllde år förra veckan och det är klart att hon skulle få ett kort av mig.


Nu skall jag gå och titta på tv´n en stund innan det är dags för att titta nära på kudden.


Kramelikram

LOTTIS