söndag 24 oktober 2010

Tre rätters middag & nytt kort!

Idag har min mor & far 40 årig bröllopsdag. Så det passade vi på att fira tillsammans med dom (fast igår visserligen). Min syster och jag ställde oss och gjorde en trerättersmiddag till deras ära.

Menyn så ut som följer:

Halstrade pilgrimsmusslor med gratinerade ostpinnar.

Örtbakad fläskfile med hasselbackspotatis & portvinsås.

Frozen cheesecake med jordgubbar.

Ostpinnarna innan dom åkte in i ugnen.


Örtbakade fläslfilen.


Här är varmrätten upplagd på tallriken =)


Cheesecaken med jordgubbar.....mums i monstrets mage.


Sen gjorde jag ju ett kort till dom oxå såklart...........


....alla hjärtan har jag stämplat ut med min nya Cuttlebug maskin....

....det är viktigt att tala om vart korten kommer ifrån.
Måste säga att jag blev riktigt nöjd med kortet. För att inte ha någon insperation alls så blev det ju ett riktigt bra kort.

Tänk vilka små solstrålar till barn vi har min syster och jag. det är klart att så här glada är dom ju inte hela tiden förståss. Kan ju tala om att Ella fick världens utbrott när förrätten dukades fram så hon åkte ifrån bordet en stund. Men restenav kvällen gick det bra. Barn och karlar är ju bra konstiga ibland =)
Nej nu har jag lovat Ella att vi skall gå upp på övervåningen, Jag har nämligen plockat fram mina barbiedockor med alla dess tillbehör och Ella tyckte det var såååå roligt att greja med.
Men innan skall jag nog ta mig en ipren tablett så mitt halsonda försvinner.
Ha en fortsatt trevlig söndag
Kram LOTTIS

lördag 16 oktober 2010

Äntligen en egen Cuttlebug !!!

Ja som ni ser så har jag då äntligen köpt mig en Cuttlebug maskin.......ett måste för alla som håller på med scrapbooking. Bilden på msakinen är ju inte min men min ser exakt likadan ut. Den nya varianten är rosa/vit men det var lite dyrare så det fick bli en grön istället. Det enda som skiljer dom åt är ju färgen trots allt så den gröna fick det bli helt enkelt =) =) =).
För ett tag sedan så tog vi med systeryster och hennes Lowe & Saga och tog en promenad runt Saling (7km)......när vi svängde av från stora vägen så fick barnen springa på grusvägarna......snacka om barn på höstbete. Det är roligt att springa på vägen när det inte är så mycket trafik.

Här kommer Ella med Saga efter sig......

Det är viktigt att ha fikapaus när man har jobbat så hårt......

.....banan och päronfestis är ett jätte bra mellanmål.....


.......och vet man inte vart man skall göra av bananskalet så kan man ju alltid kasta upp det i ett träd så behöver ju ingen gå och halka på det.....*fniss.

Nej det är inte arrangerat men en del är inte så bra på det där med att kasta bananskal.

Det är så roligt för Ella hon styr och leker så himla mycket nu......mycket duka till fika och mat som hon bjuder på. Just denna dag så fick hennes råttmamma och hennes tre bebisar smaka varsin kula med glass.....tur att det var tyg glass som inte smälter så fort =)Jag har jobbat natten till idag och skall jobba dom kommande två....sen är man långledig igen.
Då har jag lovat att hjälpa SysterYster lita granna när barnen är på dagis.
Men nu skall jag ta hand om disken sen kanske ja´g hinner med att scrappa lite innan det är dags att fara till jobbet igen.
Ha en fortsatt trevlig helg
LOTTIS