lördag 25 september 2010

Nytt kort & fint ute vid entren =)

Börjar dagens inlägg med ett nytt kort.
Kortet var till min egen lilla Ella som fyllde tre år i lördags (18/9). Blev riktigt nöjd med det måste jag säga.

Skall sätta mig nästa vecka då jag är långledig och göra lite kort till folk som fyller år framöver. Det var ett tag sen jag scrappade nu så det börjar klia lite i pysselfingarna igen. Har beställt en del från Panduro som jag väntar på oxå.....men den som väntar på något gott.........

Här kommer iallafall kortet till Ella
Innan vi hade treårs kalas så hann jag faktiskt med att handla lite blommor och göra fint ute vid våran entre.......blev riktigt nöjd.


vi har inte riktigt bestämt om vi skall ha kvar rhododendro buskarna kvar därav att dom ser ut som dom gör.

Nej gott folk jag har ju jobbat inatt och skall jobba två nätter till så jag säger GONATT nu och återkommer med mera skrivande en annan dag helt enkelt.
...GONATT....
LOTTIS

onsdag 15 september 2010

Nytt kort & stundande födelsedag =)

Ett tag sen jag skrev upptäckte ja.........

I helgen som var ägnade jag åt kören. Det var Music School konvent på tessinskolan och våran kör (Baltic Harmony) var värdkör. Det var mycket jobb men roligt var det. Helgen avslutades med att våran kör fick äran att bli öppet coachade av Darlene Rogers från USA en i sammanhanget välkänd inspiratör och coach åt barbershopkörer.

Måndag förra veckan var vi hos Hugo och firade honom lite då han fyllt tre år. Hä är kortet som jag gjorde till honom....


Igår förrgår var det stora bakdagen här hemma......Ella och jag bakade bullar och kakor till den lilla frökens 3-års kalas på lördag.

Det är bra när man får lite hjälp i köket...=)
Det blev ett litet inlägg denna gång...skriver mera vid nästa tillfälle.....
KRAM
LOTTIS