torsdag 22 april 2010

Ont i ryggen =(

Oj oj oj det var ett tag sedan det var påsk och jag gjorde ett inlägg sist.

Som om det inte räckte med magsjukan innan påsk så åkte Ella och jag på värsta dunderförskylningen veckan efter påsk. Vi hade feber, snuva och en eländig hosta. Men Ella stackarn var riktigt risig där ett par dagar.

Friska ett tag och sen i fredags så vaknar jag med ett rejält ryggskott. Tanken var att vi skulle åka till IKEA i Linköping men jag tvekade över att gå där med ryggont.....vi åkte i alla fall och gå är bättre än att sitta still vill jag lova. Men hu vad jag var sne i kroppen...ont som f*** gör det.
Man känner sig väldigt hjälplös när man inte ens kan ta på sig sina egna strumpor utan måste be mannen om hjälp att klä på sig......inte roligt alls =( =( =(

Idag en vecka senare så har jag fortfarande ont men är inte lika sne längre....men det är inte lätt att sköta om en 2½ åring med jordens ryggskott kan jag säga....tur att Kiropraktorn finns och tur att Ella är duktig på att hjälpa till =)......

Måste bara visa detta kort......när jag jobbar på helgen så sover jag ju hela dagarna och Roger och Ella får sköta sig själva. Det är ingen lögn att kvinnor kan ha fler bollar i luften samtidigt och kan organisera dagen bättre än männen. När jag går av och går på långledighet på måndag morgon så brukar jag mötas av detta när jag kommer hem......



Ett nytt kort har det blivit oxå......med på bilden finns inte ordet grattis.......

......insidan......
......är jättenöjd med det.
Det är lite roligare nu när jag har kommit på hur man använder sig av det där med stämplar....och för att inte tala om hur mycket roligt till scrappbooking det finns att köpa på TRADERA.

Idag när jag drog upp rullgardinen möttes jag av denna syn och det var inte roligt alls......
.....jag har sagt upp min prenumeration på snö nu......VILL INTE HA MER SNÖ.

I helgen far vi till stugan....pappa och Roger skall sätta in diskmaskin. Jag skall väl promenera mig frisk i ryggen hoppas jag. Vet inte om jag fixar att jobba mån & tis natt men till nästa helg SKA jag jobba i alla fall.
Ha en skön helg....det skall jag ha...
...Kram, kram.
LOTTIS

söndag 4 april 2010

Glad Påsk =)

GLAD PÅSK =)

Börjar dagen inlägg med ett nytt kort som jag lyckats med......tycker jag själv om jag får bestämma alltså. stämplarna har jag köpt på Tradera och dom var billiga och alldeles nya (låg kvar i förpackningen t.om)



Påsken har vi inte firat i stugan denna gång, vi bröt den traditionen och drog till stora staden Stockholm istället.....i år firar vi påsk med rogers bror och hans respektive. Det funkar det oxå.
God mat och god snapps (eller inte...kanske).
skåda bara in det fina påskbordet.....vem kan egentligen motstå det =) =) =)

....MUMS.....

Påsken i alla sin prakt men det blir nog (med betoning på NOG) inget mera godis på ett tag. Nu skall vi ta en tripp till Vaxholm och titta lite.
Fortsatt GLAD PÅSK till er alla
......Kram LOTTIS