lördag 27 mars 2010

Motion !!!

Magsjukan är över för denna gång istället är nu våren på gång.

Här ute i Stigtomta så har vi så mycket bra promenad stigar/rundor som man kan gå om man vill ut i friska luften......vet inte vad det tagit åt mig men jag har varit ute tre dagar i rad nu och premenerat. Först är det inte alls roligt men när man varit ute en stund så är det faktiskt riktigt skönt.

Igår var kompisen Nina och hennes lilla Hugo med......det var strålande sol ute och Nina hade med sig kaffe.....det var jättemysigt. MEN.....dagen innan när min syster och jag var ute och gick så var det rätt kallt.......Ella var ledsen sista biten innan vi kom hem för hon frös så igår fredag så tog jag på både henne och mig riktigt varm. vilken resulterade i att jag var tvungen att stanna och ta av mig mina långkalsonger......

......denna bild kan ni tacka Nina för spm snabbt tog upp sin mobil och fotade mitt lilla ombyte. =)





Ikväll skall vi till mamma och pappa.....det blir plankstek..........
....MUMS säger jag bara.
*Ha en skön helg...
......KRAMAR*




tisdag 23 mars 2010

Nybakat frukostbröd =)

Phu vilken pers det har varit dom sista dagarna.
Det började i torsdagsmorse då vi vaknade kl 04:00 av att Ella hostade så konstigt. hon kunde inte somna om så efter ett tag så gick Ella och jag upp. När klockan var 06:15 så hade Roger varit uppe och kräkts 1 ggr och Ella 2 ggr. Ella stackarn låg framför tv`n på en madrass i stort sett hela dagen medans Roger låg deckad i sovrummet. Roligare kan man ju kanske ha en helt vanlig torsdag eller......

......torsdagen gick och på fredagen var det ingen som kräktes. Sen kom lördagen och vi trodde att allt var över. Ella var hungrig på morgonen och ville ha gröt så det fick hon. Det gick ju bra och en halv banan till fm mellis......efter att ha sovit middag i 2½ timme så satt hon i soffan med mig och mornade sig lite. Jag reste på mig för att hämta lite kaffe och vad hör jag när jag står i köket och häller upp kaffe i min kopp.......jo en liten Ella som kräks för fullt =(......På hela sig, i soffan och lite på mig. Lite för mycket att äta kanske men hur nekar man sitt barn att äta när hon är så hungrig......stackars liten. Idag tisdag är allt som vanligt igen....Tack o lov för det =)

I lördags så fick jag för mig att vi skulle baka scones till frukosten.....MmmMm gött =) =) =)
Som tur var så hade jag en liten hjälpreda som var villig att hjälpa till. Kan säga att dom två kakorna som Ella naggade såg ut som två bombkrater innan hon var färdig med dom.



Mums !!!!!!!

Var bara tvungen att sätta in detta kort på mina två älsklingar......hur söta som helst =)

Igår var jag hos frissan och blev tillklippt i håret...det var behövligt kan man säga.....sen var jag på Ica Maxi, hann med en tur på City Gross oxå.

Idag blir det storstädning efter helgens sjukstuga......jag har inte kräkt ännu så nu tror jag att det inte blir mera. Ella skall få gå till dagis imorgon igen. Vem vet vi kanske är sjuka igen efter en vecka på dagis =(
Tjingeling på er
LOTTIS

torsdag 18 mars 2010

Lite av varje !!!

För inte så längesen så var vi nera i stugan hela familjen för att kolla till så att vi har någonstans att bo i sommar...vore ju synd om taket rasar in. Ella och jag tog med oss mamma & pappa och åkte ner några dagar för dom andra. Bonden hade varit snäll och skotta lite på parkeringen så vi kom in med i allafall två bilar. Men vi fattade nog inte hur mycket snö det var som låg kvar. Vi kom ju som vanligt ner med fullproppad bil och pappa fick äran att ta den första packningen och böra upp till stugan.....väl framme ropar ner till oss """det är ingen fara tjejer...det är bara att gå på skaren""".

Men jag som då väger lite mera kunde ju såklart inte gå på skaren utan sjönk ju ner till låret varje steg jag tog. Jag behöver väl inte säga att det var hemskt jobbigt att packa ur bilen...ännu mindre roligt var det då mamma stod nere vid bilen och skrek av skratt när hon tittade på mina bombkrater jag lyckades åstakomma för varje steg jag tog. Kan säga att det tog 1½ timme att packa ur bilen....det var otroligt jobbigt.

Men dagen efter så lyste solen från en klarblå himmel eller rättare sagt resten av helgen faktiskt. Nedan kommer lite bilder på stugbesöket.


Mina egentillverkade snöskor =)


Mums i monstrets mage.



Dagen idag har inte varit en rolig dag. En ynklig lite Ella ligger och vilar framör tv´n.....nyss kräkts två ggr och det var inte slut med det. Det går magsjuka på Ellas avd på dagis och den lyckades vi adoptera med oss hem i veckan. Roger & Ella har kräkts idag men jag har klarat mig.
Kommer ihåg när jag jobbade på Parkudden och vi fick magsjuka där......vi hade stängt i två månader...det gick bara runt bland boende och personal. Jag åkte på det två ggr...en gång vid midnatt en natt jag jobbade extra och några veckor senare hemma. Jag hoppas att det är bra imorgon eftersom jag skall jobba i helgen.
Nej jag har ju varit vaken sen klockan fyra i morse så nu är det nog läggdags för mig.
Natti,natti
LOTTIS

tisdag 16 mars 2010

Kort till 40-åringen =)

Men vad vi har hunnit med mycket i helgen......tror vi har träffat alla vi känner (nu ljög jag visst). I fredags så var vi hemma hos Nina, Patrik & Hugo.....fick god mat och gött vin. Sen i lördags så kom Norbergarna till oss och åt lite gott och titta på melodifestivalen. Barnen ville se det så då fick vi snällt titta på det med......fast det var ju rätt okej när Anna vann tyckte jag nog. Sen kom söndagen och den startade vi med en långpromenad med fam Nordberg och sen blev det lite lunch tillsammans, senare på kvällen kom lillasyster Tussa med fam och min mamma och pappa....då blev det faktiskt hämtpizza. Man skulle kunna säga att det har varit en händelserik helg för oss.

Här kommer korten som jag gjort som Roger fick på födelsedagen.









Tänkte uppdatera på Ellas blogg oxå när jag ändå håller på.....
...men sen säger jag Gonatt.....för nu skall jag titta närmare på kudden. En natt gjord fyra kvar =(
GoNatt
LOTTIS

onsdag 10 mars 2010

Grattis Älskling =)

Idag gratulerar vi älskling roger som fyller 40 år...just denna dag.
Jag är såååå glad att du finns i mitt liv och vill inte vara utan dig.....och tack för Ella.

Ha en riktigt bra födelsedag idag. GRATTIS KRAMAR från Lottis




GRATTIS KRAMAR från Lottis

onsdag 3 mars 2010

Nya askar =)

Så var man äntligen långledig igen......men innan man vet ordet av så har veckan gått och det är dags att börja jobba igen.

Vi skall strax åka ner till stugan för att skotta lite snö så inte allt rasar ihop och vi inte har någonstans att vara i sommar.

Kom ju på att jag inte hade visat dom nya fina askarna som jag gjort......jag är inte helt nöjd med dom men det får duga.






Nu drar vi till stugan......ha en bra vecka på er =)
Tjingeling
LOTTIS

måndag 1 mars 2010

Mums i monstrets mage =)

Då var jobb helgen över och jag är långledig igen =)
Vad ska det göra då direkt på måndag morgon jo snöa såklart. Det blir ju inte bättre av att jag skall in till stan ikväll igen på nattmöte och imorgon skall jag sjunga igen. Men bäst av allt är väl att vi skall ner till stugan i veckan och skotta lite så vi har någonstans att bo i sommar. Så på onsdag skall ni se att då har det kommit ännu mera snö och det har frysit på lite så det är iskana ute.

I veckan som var så kom mamma med lite fika till oss och då hade hon med sig semlor......""mums i monstrets mage""

Nu blir det nattmöte.
Kramar
LOTTIS