torsdag 12 november 2009

Kortvisning :-)

Tänkte att jag skulle visa upp mina alster som jag har gjort. När mitt nya pysselrum blir klart så kommer det att bli mera hemgjorda saker att visa upp. Men just nu så har jag egentligen ingenstans att sitta och scraapa och pyssla på, så då får köksbordet duga för stunden.

Dom två första bilderna är ett födelsedagskort till Rogers bror och hans tjej.Nästa två bilder är ett grattis till nya huset kort......dock till samma personer.Mitt mål var ju att pigga på mig så att jag kunde jobba i helgen. Men idag känns det inte alls så bra.....men idag ligger jag sisådär på gränsen till feber. Det blir ju inte lättare av att ha en liten Ella hemma som nu är frisk från sin förskylning och håller jämn fart hela tiden. Vi får väl se hur det känns imorgon....jag får väl ta det lugnt idag helt enkelt.
Skall börja med att fixa lite lunch till oss så kanske vi kan vila lite efter maten.
Tjingeling

onsdag 11 november 2009

Nu funkar besöksräknarna!!!

Äntligen så funkar mina besöksräknare.
Med lite hjälp från Roger så fick vi till det.

Men det är lite dåligt med kommentarer tycker jag.

Tänkte hinna med att lägga in lite kort som jag gjort, men det får bli imorgon tror jag.

Kram kram

tisdag 10 november 2009

Stockholmsbesök med tillhörande kalas!!

I helgen som var så åkte vi till STHLM till Rogers bror och hans Emily. Ella var lite blyg till en början men det släppte ganska fort. Vi anlände på fredags em/kväll, fick god mat och gott vin. På lördagen var det dags för det stora kalaset. Det var inflyttningsfest och en hel del folk inbjudna. Ella som såklart inte sov någon middag den dagen somnade på min axel runt 16:00 och sov ett bra tag, när hon sen vaknade var då hela huset fullt med folk, ni som nu tror att hon blev jätteblyg tror helt rätt.

För övrigt så har Ella piggat på sig efter en liten förkylning och ögoninfektion förra veckan medans jag har varit hemma inatt och kommer så att vara i natt med, har ingen feber men jätte ont i halsen, lite snorig, hosta och allmänt trött och orkeslös. Mitt mål är att jag skall jobba i helgen men tar en dag i taget till vi är där.

Här kommer lite foton sen den gågna helgen:...provar faster & farbrors badkar...vill ju vara fin på det stora kalaset.


...viktigt att vara med på alla förberedelser...


...två kammade och färdigklädda...nu väntar vi bara på alla gäster.


...det var fyra st barn i samma ålder med bara någon månads skillnad...här tittar Ella och Cornelia på "Lilla Spöket Laban"

Det var ett roligt STHLM besök...nästa besök för mig blir nog i december då det är dags för EUROPE konsert igen. Jag längtar redan det. Nu är det läggdags för en sjukling som mig.

Kram på er
Lottis